briljant
Home Over Sieraden Nieuws Beurzen Workshops Links Contact
© briljant 2014

Schrijfletter

Op de bovenstaande foto ziet u een prachtige schrijfletter die gebruikt wordt om manchetknopen mee te maken. De letters op de foto geven de werkelijke letters weer zoals uw manchetknoop eruit komt te zien bij dit type schrijfletter. De letters hebben een hoogte van ongeveer 1,5 centimeter. De keus is aan u!!
Bestellen
Manchetknopen

Rechte letter

Op de bovenstaande foto ziet u een strakkere letter die gebruikt wordt om manchtknopen meet te maken. De letters op de foto geven de werkelijke letters weer zoals uw manchetknoop eruit komt te zien bij dit type schrijfletter. De letters hebben een hoogte van ongeveer 1,5 centimeter. De keus is aan u!!
.

Overige mogelijkheden

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden mogelijk. Dubbele letters (bijvoorbeeld “JA”), gravures als “best man”, gebruik van andere edelmetalen zijn enkele voorbeelden. Zelfs een gravure in een manchetknoopletter is mogelijk. Ook kunt u een logo laten graveren.
Home Manchetknopen Colliers Hangers Ringen Oorbellen Trouwringen Reumaringen Gedenksieraden Workshops
briljant hanteert zeer voordelige prijzen voor een paar zilveren manchetknopen. Ook het gebruik van overige edelmetalen, zoals goud is mogelijk. Informeer naar de prijzen. De prijs voor een set manchetknopen geven wij graag, nadat u uw wensen kenbaar gemaakt heeft. De prijs die wij u geven is inclusief een luxe manchetknopendoosje, een zilverpoetsdoekje en verzendkosten!